Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Sponsring


Energikicken är ett av de evenemang vi sponsrar varje år.

Vi vill bidra till mer positiv energi i Tranås med omnejd, därför är sponsring en viktig del av vår marknadsföring! 

Vi vill med vår sponsring hjälpa både sport- och kulturverksamhet samt fördela den på ett jämställt sätt. Vi sponsrar även evenemang som vi tror bidrar till att göra Tranås till en härlig stad att bo och vistas i, som motionsloppet Energikicken på våren och Storgatans ljusslingor under julen.

Klubbar, föreningar och organisationer

Under 2018 förändrar vi vårt sponsringsarbete så att din klubb, förening eller organisation får ansöka om sponsring årligen. På så sätt kan vi sponsra fler och fördela pengarna mer rättvist! Vi ställer också lite högre krav på att er verksamhet ska stämma överens med våra riktlinjer för sponsring. Välkommen med er ansökan!

Läs mer: Ansök om sponsring

Större samarbeten

Tranås Energi gör även en del större sponsringssamarbeten, exempelvis Energikicken, välgörenhetsgalan “En kväll för laxen” och den fina modellen av fiskvandringsvägar på Naturum Sommen, när det finns extra stora gemensamma intressen i projektet.

Om du har ett förslag på samarbete med ett stort marknadsvärde kan du höra av dig till Elin Karlsson, ansvarig för kommunikation och marknadsföring, på elin.karlsson@tranasenergi.se eller 0140-692 04