Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Miljö och klimat

Art autumn sunny nature background
Miljö- och klimatfrågorna är inget som går att skjuta på längre, de angår oss alla och som både företag och privatpersoner måste ta ansvar för.

Vårt miljöarbete går som en röd tråd genom hela vår verksamhet och tydligast kanske det visar sig i vårt miljöanpassade el- och värmeproduktion då denna ofta uppmärksammas, men att ta hänsyn till miljöpåverkan vid inköp eller att välja ekologisk frukt och kaffe till fikarummen är lika viktiga för oss.

All el vi säljer kommer från förnybara källor. Den del vi köper in är ursprungsmärkt förnybar el och vår egen produktion från biobränsleeldad kraftvärme och vattenkraft är märkt Bra Miljöval och diplomerad av Älvräddarna.

Som energibolag borde vi väl vilja att våra kunder gör av med så mycket som möjligt, eller? Nej, faktiskt inte. Vi tipsar gärna våra kunder om hur det kan spara både el och värme (och därmed pengar), för genom detta räcker den förnybara energin till fler. Och när vi i Sverige har mer förnybar el än vi behöver kan den istället exporteras till Europa och till de länder som annars använder sig av exempelvis kolkraft. Bra va?