Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Kunder

Fjärrvärme i Tranås
Vi bryr oss om våra kunder och som kommunalt energibolag finns vi ständigt i er vardag. Vi ser till att du som bor inom vårt elnät har el i ditt hem och att du som har fjärrvärme kommer hem till ett varmt hus. Genom fibernätet TRAMAN får du samma möjligheter till kommunikation som den som bor eller arbetar i en större stad har.

Vad våra kunder tycker är viktigt för oss. Vi mäter regelbundet våra kunders nöjdhet och har hittills fått väldigt bra resultat, men givetvis strävar vi hela tiden efter att bli ännu bättre. Därför uppskattar vi verkligen konstruktiv kritik från våra kunder, vad gör vi bra och hur kan vi bli bättre? Meddela oss gärna!

Vår kundservice och våra elsäljare är anställda av Tranås Energi och sitter på kontoret i Tranås, det är en stor fördel jämfört med att lägga detta på ett utomstående call center. Av samma anledning använder vi oss inte av externa säljare eller telemarketing – vi vill ha koll och kunna vara säkra på att våra kunder behandlas på bästa sätt!

Du når vår kundservice varje vardag under kontorstid. På kvällar och helger har vi alltid jourhavande personal redo, om något skulle inträffa på elnät eller fjärrvärmenät. Vi har sällan kö till kundservicetelefonen och du har alltid möjlighet att nå oss även via e-post, ett inlägg på vår Facebook-sida eller helt enkelt genom att komma hit till kontoret och träffa oss.

El och värme att lita på

Både vårt elnät och fjärrvärmenät har mycket hög leveranssäkerhet. Tillgängligheten på ström i vårt elnät ligger på 99,99 %. Detta är till stor del tack vare det dagliga arbetet med att ovädersäkra vårt nätet, vilket handlar om att gräva ned ledningar, byta ut oisolerade ledningar mot isolerade eller på andra sätt se till att göra elnätet okänsligt för storm och snö.

Våra elhandelskunder kan känna trygghet i att den el de köper av oss alltid är förnybart producerad och, med vår egenproducerade el, optimalt miljöanpassad.

Mina sidor

För att göra det enklare för dig som vill att hålla koll på statistik över din energianvändning, fakturor m.m. har alla våra kunder tillgång till Mina sidor. Här kan du enkelt jämföra hur energianvändningen ser ut mot föregående år, har den ökat eller minskat?