Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Erbjudande på solceller

Köpa solceller | Tranås Energi AB
Bli mindre beroende av marknadens elpriser och bidra till en hållbar värld – bli solelsproducent!

För att hjälpa våra kunder att ta steget mot egen elproduktion har vi tagit fram ett erbjudande där vi betalar 25 öre extra/kWh för din överskottsel under ditt första år som elproducent när du köper solceller via någon av våra samarbetspartners.

I dagsläget gäller erbjudandet vid installation via DJ’s Sol & Energiteknik, Elajo El & Energiteknik, Linds & Källmans, PPAM Solkraft, Smålands Solenergi och Solcellsbyggarna Boxholm. Kontakta respektive installatör för mer information om utbud och offert på installation.

Läs mer om att sälja överskottsel

Solpanelerna på ditt tak

Solpanelerna som sätts på ditt tak är uppbyggda av kiselkristaller och täckta med specialglas, när solen lyser på dem tar de tillvara på minsta solljus och transformerar det till elektricitet. Panelerna passar för tegeltak, plåttak, falsat plåttak och papptak och monteras med hjälp av takfästen och aluminiumskenor.

Solceller kan kombineras för att passa just ditt tak, exempelvis

  • 3 kW som täcker 19,5 kvm av ditt tak
  • 6 kW som täcker 36,5 kvm av ditt tak
  • 9 kW som täcker 58,5 kvm av ditt tak

Generellt uppskattar man att panelerna producerar 1000 kWh per kW och år. Hur mycket el som produceras påverkas dock av exempelvis takets lutning, var i landet du bor, väderstreck och naturligtvis hur mycket solen skiner.

Intresseanmälan

Välkommen att göra en intresseanmälan via formuläret nedan så kontaktar vår samarbetspartner DJ’s Sol & Energiteknik AB dig för mer information och en kostnadsfri offert!

Intresseanmälan solceller
Skickar