Jobba hos oss

Vi vill vara en föregångare som banar väg för andra inom vår bransch, vill du vara med? När vi har lediga tjänster lägger vi ut dem här.

Lediga tjänster

Distributionselektriker

Arbetsbeskrivning

Är du en positiv, utåtriktad elektriker som ser möjligheter i varje utmaning? Då är det dig vi söker för att arbeta som distributionselektriker på Tranås Energi. I arbetsuppgifterna ingår ny- och ombyggnation av ledningar och nät, kabelutsättning, inkoppling av serviser och viss besiktningsverksamhet. Du kommer även att göra mätningar avseende infrastrukturutrustning samt felsökning i fält.

På sikt ingår även beredskap i tjänsten. Du rapporterar till vår planeringsingenjör. Tänkt start är i augusti 2020.

Din profil

Du är en flexibel och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt. Du har förmåga att strukturera, är stabil och trygg samt är lyhörd för kundernas önskemål. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet, logiskt tänkande samt förmåga att kommunicera med olika människor. Ordning och reda förenklar ditt arbeta och god fysik är viktigt då du klättrar, bär verktyg och går i oregelbunden terräng.

Din utbildningsbakgrund är elprogrammet på gymnasienivå, elinstallation eller motsvarande på högskole- eller KY-nivå samt gärna några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet från elbranschen, elinstallation eller gatljusverksamhet. Du har god IT-kunskap.

Meriterande utbildningar: Körkort klass BE, C, Distributionselektriker, Allmän behörighet, ESA-utbildning, Arbete på väg, Heta arbeten, Truck, Lift och mastarbete, Arbete från plattform.

Ansökan

Rekrytering sker i samarbete med Montico. Sök tjänsten via www.montico.se.

Praktik och LIA

I mån av tid tar vi gärna emot praktikanter från gymnasiet, högskola eller liknande. Om du går en högskoleutbildning och är intresserad av att praktisera hos oss kan du lämna en intresseanmälan via formuläret nedan. Eftersom vi får in många ansökningar är det bra att vara ute i god tid!

Personalpolicy

I vårt verksamhetssystem finns policys för hur vi ska agera i personal- och arbetsmiljöfrågor.

Samspelet med arbetskamrater ska präglas av samma värdegrund som gäller för samspelet med kunder, d.v.s. ansvar, tydlighet, kreativitet och respekt.

Vi erbjuder respekt för den enskilda människan och alla människors lika värde och förväntar oss respekt för företagets grundläggande värderingar.

Vi erbjuder personliga och yrkesmässiga utvecklingsmöjligheter och förväntar oss ett äkta engagemang i arbetet.

Vi erbjuder ett ledarskap som bygger på öppenhet och ömsesidig respekt och förväntar oss en vilja att ta ansvar och initiativ.

Vi erbjuder delegering av ansvar och befogenheter och förväntar oss en vilja att uppnå personliga mål.

Vi är som företag en viktig och integrerad del av samhället. Vi är i första hand till för att tillgodose våra kunders behov.