Laddbox för hemmet

Varför laddbox?

Att ladda via en laddbox är både bekvämare och, framför allt, säkrare än att ladda via ett vanligt vägguttag. Vägguttaget är inte anpassat för belastningen som uppstår när du pluggar in ditt elfordon, i värsta fall kan det bli överhettat och börja brinna.

Laddboxen fungerar för alla typer av el- och hybridbilar och finns både med och utan fast kabel. Om du väljer till WiFi-modulen kan du exempelvis aktivera boxen på distans och se statistik över användningen i webbgränssnittet.

Med tillvalet lastbalansering känner boxen av hela husets samtida energiförbrukning och anpassar laddeffekten efter denna. Du får på så vis en optimal laddning och kan nyttja ditt nätabonnemang efter just ditt behov.

 

Priser

I paketpriset nedan ingår laddbox, installation och uppsättning på vägg eller motsvarande.

PaketPris inkl. installation och moms
Laddbox 3,7 kW14 995 kr
Laddbox 22 kW 16 495 kr

 

Möjliga tillvalPris inkl. installation och moms
WiFi-modul1 995 kr
Lastbalanseringfr. 995 kr
Stativfr. 4 495 kr
Jordfelsbrytare579 kr
Personskyddsbrytare1 269 kr

 

Ladda hemma-bidraget

Våra laddboxar uppfyller kraven för Naturvårdsverkets ladda hemma-bidrag. Du får bidrag för hälften av kostnaderna för själva laddstationen, material och arbetskostnaden för att installera laddstationen. Du kan som mest få 10 000 kronor i bidrag per fastighet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information. Du kan också ringa Rasmus Ekström på 0140-69 311 eller skicka e-post till rasmus.ekstrom@tranasenergi.se.