Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Bli fjärrvärmekund

Anslut dig till fjärrvärme i Tranås
Fjärrvärmen kom tidigt i Tranås, redan 1968 började det som med tiden utvecklats till dagens fjärrvärmenät byggas.

Idag är närmare 1 300 fastigheter anslutna till vårt fjärrvärmenät och ca 70 % av hushållen i Tranås värms av den värme som produceras i vårt biobränsleeldade kraftvärmeverk.

Fjärrvärme har en rad fördelar jämfört med andra uppvärmningsformer. Det är bekvämt, ett bra alternativ för miljön och prisvärt. Får du chansen att ansluta din villa – ta den!

Om du är intresserad av fjärrvärmeanslutning

Om du är intresserad av att fjärrvärmeansluta din villa är steg ett att göra en intresseanmälan. Vi tittar då på om det finns möjlighet till anslutning där du bor och om det finns det får du en offert på vad det skulle kosta.

Om det inte finns möjlighet till anslutning i dagsläget sparar vi ändå din intresseanmälan. Om vi ser att det finns stort intresse i ditt område kanske vi kan prioritera upp det i vår utbyggnadsplan.

Gör en intresseanmälan här

Utbyggnad av fjärrvärmenätet

Vi har en långsiktig plan för utbyggnaden av fjärrvärmenätet i Tranås. Om många i ett område visar intresse för anslutning eller om andra markarbeten som vatten/avlopp eller vägarbeten planeras kan planen ändras.

När ett nytt område är aktuellt skickar vi ut en förfrågan till alla boende i området, för att titta på hur intresset ser ut. Är intresset tillräckligt stort blir det utbyggnad.

Läs mer om pågående utbyggnadsprojekt


Läs mer: Så går det till

Läs mer: Kostnad för anslutning