Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Aktivera din anslutning


Nu har det blivit enklare för dig som är ny eller passiv TRAMAN-kund att aktivera tjänster och börja använda din anslutning. Välkommen till vår nya självaktiveringsportal!

Vår nya självaktiveringsportal kan idag användas av dig som har en villaanslutning. Vi byter successivt ut vår utrustning för att på sikt även ge alla lägenhetskunder tillgång till portalen.

För att aktivera din passiva anslutning besöker du http://portal.traman.se via en dator, surfplatta eller telefon som är wifi-ansluten till din router eller ansluten med sladd direkt till konvertern/CPEn på väggen i ditt TRAMAN-hus.

Du kan sedan skapa ett personligt konto, portalen känner av vilken adress du finns på och att du har en TRAMAN-anslutning. I portalen kan du välja bland våra tjänsteleverantörers utbud, aktivera någon av tjänsterna och komma igång på en minut.

Vid frågor om portalen är du alltid välkommen att kontakta oss på 0140-69 343. Självklart kan du också beställa tjänster eller ställa frågor om tjänsteutbudet genom att kontakta respektive tjänsteleverantör direkt.


Läs mer: Tjänster i fibernätet TRAMAN