Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Varför elavtal hos Tranås Energi?

Alla kan välja ett elavtal hos Tranås Energi, oavsett om du bor i Tranås, Linköping, Luleå eller någon annanstans i Sverige. Vår el är alltid 100 % förnybar och har priser som tål att jämföras.

Den el vi säljer består dels av egenproducerad el från våra vattenkraftverk och våra biobränsleeldade kraftvärmeverk och dels av el från ursprungsmärkta förnybara källor som vi köper in på den nordiska elmarknaden.

Fyra bra anledningar att välja Tranås Energi

Vårt miljöarbete. Förutom att vi bara säljer förnybar el har vi ett stort miljöengagemang. Som första energibolag i Sverige diplomerades vi av organisationen Älvräddarna för vårt arbete med biologisk mångfald och vår fiskvänliga vattenkraft. Vår egenproducerade el är märkt med Bra Miljöval, Sveriges tuffaste miljömärkning enligt Naturskyddsföreningen.

Läs mer om vår elproduktion

Vårt pris. Våra avtal är ständigt bland de billigaste i Sverige och det bevisar att det inte behöver vara dyrt att välja el som är producerad på ett bra sätt.

Vår service. Vi svarar alltid i telefon och har sällan kö. Har du frågor kan vi ge svar. Här på vår hemsida hittar du information om oss och via facebook.se/TranasEnergi kan du hålla dig uppdaterad om vad vi gör.

Vårt sätt. Vi kör inte med några fula trick, oärliga kampanjer eller jobbiga telefonförsäljare. Som ett bevis på detta är vi certifierade med den nya märkningen Schysst elhandel, som ställer mycket höga krav.

Eftersom vi är kommunägda går heller inte vår vinst till höga chefsbonusar eller utländska moderbolag, utan till oss själva och vår ägare Tranås kommun, där det exempelvis används till skola, vård och omsorg.

Varmt välkommen att bli elhandelskund hos oss! Har du frågor är du välkommen att oss på 0140-692 10 eller e-post till info@tranasenergi.se.