Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Rörligt pris

Elavtal med Rörligt pris hos Tranås Energi
Vårt elavtal Rörligt Pris följer utvecklingen på elmarknaden och varierar från månad till månad – det tjänar du ofta på i längden!

Rörligt pris passar t ex bra för dig som inte har så hög elförbrukning och kanske bor i lägenhet eller i ett hus som inte värms upp av el. Eftersom priset du betalar följer marknadens svängningar kan det bli riktigt billigt vissa månader och lite dyrare andra. Historiskt sett brukar det bli billigast i längden att välja Rörligt pris.

Se prishistorik

Elpriset du betalar består av

  • vårt inköpspris under månaden
  • vårt påslag á 2,5 öre/kWh
  • innevarande månads avgifter för elcertifikat och ursprungsgarantier för förnybar el
  • moms

Årsavgiften är 264 kr inkl. moms för alla våra elavtal. Avtalet Rörligt pris löper tillsvidare med en månads uppsägningstid och du kan alltid byta till ett av våra elavtal med fast pris från närmaste månadsskifte om du skulle vilja.

Se våra aktuella elpriser

Gör en intresseanmälan

El för dig som bryr dig

Vårt elavtal med rörligt pris innehåller endast 100 % förnybar el. Du som vill göra ett extra miljömedvetet val kan enkelt lägga till något av våra tillval, Bra Miljöval eller Hemmagjord el. Båda innehåller el märkt Bra Miljöval och med Hemmagjord el kommer dessutom elen du betalar för från vår egen produktion.

Läs mer om Bra Miljöval och Hemmagjord el

Läs mer om vår elproduktion

Dags att byta Elavtal?

Vem som helst kan köpa sin el av oss, 100 % förnybar och till ett bra pris. Du kan bo var som helst i Sverige och det spelar ingen roll om du har stor eller liten elanvändning. 

Teckna Elavtal