Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Fast pris

Fast elpris | Tranås Energi AB
Våra elavtal med fast elpris kan jämföras med ett bundet lån på banken. Du betalar samma pris per kilowattimme under hela avtalstiden, oavsett hur elbörsen svänger.

Precis som med räntan på banken beror elpriset du får på hur lång tid du väljer att binda ditt elavtal och vad priset på elbörsen är när du tecknar det. Du kan välja att binda elpriset i 1 eller 3 år. Ett elavtal med fast elpris är ett tryggt val, speciellt om du har lite högre förbrukning.

Vår årsavgift är 264 kr oavsett vilken av våra avtalstyper du väljer.

För dig som bor i elområde 4

Du som bor i elområde 4 kan inte teckna elavtalet Fast pris via vår hemsida. Ring oss i stället på 0140-692 10 eller skicka ett e-post till jessica.andersson@tranasenergi.se så hjälper vi dig!

Se våra aktuella elpriser

Se prishistorik

Gör intresseanmälan

El för dig som bryr dig

Våra elavtal med fast pris innehåller endast 100 % förnybar el. Du som vill göra ett extra miljömedvetet val kan enkelt lägga till något av våra tillval, Bra Miljöval eller Hemmagjord el. Båda innehåller el märkt Bra Miljöval och med Hemmagjord el kommer dessutom elen du betalar för från vår egen produktion.

Läs mer om Bra Miljöval och Hemmagjord el

Läs mer om vår elproduktion

Dags att byta Elavtal?

Vem som helst kan köpa sin el av oss, 100 % förnybar och till ett bra pris. Du kan bo var som helst i Sverige och det spelar ingen roll om du har stor eller liten elanvändning. 

Teckna Elavtal