Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Att byta elbolag

Byta elbolag till Tranås Energi
Att byta elbolag till Tranås Energi är enkelt. Det spelar ingen roll var i landet du bor, alla kan byta till oss och vi säljer 100 % förnybar el till kunder över hela Sverige.

Byta elbolag – så gör du

Om du säger till minst 14 dagar i förväg kan du byta till Tranås Energi från närmaste månadsskifte. Om du flyttar till nytt boende kan vi starta ditt elavtal vilken dag som helst i månaden, bara vi får veta exakt flyttdatum några dagar i förväg.

Gör såhär för att byta elbolag till Tranås Energi:

  1. Kolla med ditt nuvarande elbolag att du är fri att byta och att du inte har någon bindningstid/uppsägningstid kvar. Du måste själv säga upp ditt befintliga elavtal med dem.
  2. Teckna ett elavtal med oss från den dag ditt nuvarande avtal avslutas. Detta kan du göra under Jämför elpriser och teckna avtal här på hemsidan eller genom att be oss e-posta eller skicka hem en offert till dig att fylla i.
    De anläggningsuppgifter du behöver hittar du på din senaste elfaktura. Det ska vara samma person som tecknar elavtalet som står för elnätsavtalet.
  3. När vi registrerat ditt elavtal skickar vi en bekräftelse på posten om att du blivit kund hos oss.

Nu är du elhandelskund hos oss på Tranås Energi! Nätavgiften betalar du precis som tidigare till det företag som äger elnätet i området där du bor. Hos oss får du alltid förnybar el, oavsett vilken av våra avtalsformer du väljer.

Undrar du något?

Ring våra elsäljare på 0140-692 10 eller skicka ett e-post till info@tranasenergi.se.

Välkommen som kund hos Tranås Energi!

Teckna om ditt elavtal

När du är kund hos oss och har ett tidsbundet avtal som Fast pris eller 50/50 skickar vi alltid en ny offert på elavtal när det börjar närma sig slutet för din avtalsperiod. När du får den kryssar du för vilket elavtal du väljer för nästa period och skickar tillbaka det till oss, eller tecknar ett nytt direkt här på vår hemsida. Vi binder aldrig upp dig på ett nytt elavtal utan att du själv valt detta.

Om du valt ett elavtal med rörligt pris kan du alltid välja en ny avtalsform från närmsta månadsskifte.

Se våra priser och teckna elavtal

Läs mer om våra olika elavtal

Dags att byta Elavtal?

Vem som helst kan köpa sin el av oss, 100 % förnybar och till ett bra pris. Du kan bo var som helst i Sverige och det spelar ingen roll om du har stor eller liten elanvändning. 

Teckna Elavtal