Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Pilotföretag för Schysst elhandel

20 april, 2017

Schysst elhandel
Nu lanserar branschorganisationen Energiföretagen Sverige kvalitetscertifieringen “Schysst elhandel”. Tranås Energi är ett av fyra elbolag som är först ut i processen för att få märkningen.

De flesta av Sveriges elbolag är seriösa, men det finns vissa som använder sig av fula metoder vid exempelvis telefonförsäljning. Märkningen “Schysst elhandel” är tänkt att hjälpa kunden göra ett tryggt val av elbolag och få en tydlighet kring vilka villkor och avtal som gäller.

Tranås Energi är tillsammans med E.ON, Mälarenergi och Karlstads Energi pilotföretag för den nya certifieringen.

– Tranås Energi tycker att det är viktigt att vara tydlig och ärlig i sin försäljning så att kunderna känner trygghet i sina elinköp, därför känner vi att ”Schysst elhandel” är ett steg i rätt riktning för oss och branschen. Vi tror att detta skapar förutsättning för nöjda kunder, större förtroende för branschen och förhoppningen är att fler branschföretag skall välja att följa efter och certifiera sig, säger Joakim Bergström, Chef Försäljning på Tranås Energi.

När Tranås Energi och övriga tre elbolag blivit certifierade kan alla Sveriges andra elhandlare anmäla intresse för certifiering.