Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Jobba på Tranås Energi

Tranås Energi AB, med dotterbolaget Tranås Energi Elnät AB, distribuerar och säljer el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster.

Hos oss bidrar våra anställda med kundnära perspektiv som ger boende och företag i Tranås kommun och hela Sverige en hög servicenivå och trygga leveranser till ett konkurrenskraftigt pris och med stort fokus på miljön. Tranås Energi AB ingår i koncernen Tranås Stadshus AB, som är helägt av Tranås Kommun.

Söker du praktik kan du göra en intresseanmälan via detta formulär.


Vi söker servicetekniker

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker ingår du i ett litet team där ditt främsta ansvarsområde är att utföra service och mätarbyten hos Tranås Energis fjärrvärmekunder, främst villakunder, i Tranås.

Din profil

Du har gymnasieutbildning och intresse för teknik och problemlösning. Erfarenhet av likande arbetsuppgifter är meriterande.

Då du utför arbete hemma hos kunder är social kompetens och servicetänk viktiga egenskaper i din roll som servicetekniker. Du har ett eget driv och engagemang och trivs med att jobba självständigt såväl som i samarbete med kollegor.

Svenska i tal och skrift samt körkort är krav för tjänsten. Arbetstiderna är vardagar kl 7-16 och du utgår från Tranås Energis kraftvärmeverk i Tranås.

Ansökan

Rekryteringen görs i samarbete med Montico och ansökan göras via formuläret på deras hemsida. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer och sök tjänsten

Frågor besvaras av Sandra Hellqvist 0140-59 90 27, sandra.hellqvist@montico.se


Välkommen till Tranås – Du behövs! Tranås ligger i ett av Sveriges mest spännande och expansiva områden, nära till Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en hög livskvalitet med ett starkt näringsliv och en sjönära natur i en klassisk handelsstad och har slagläge inför framtiden. I Tranås har kända varumärken som IVT, Stiga, EFG och Cheap Monday sett dagens ljus.