Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Jobba på Tranås Energi

Tranås Energi AB, med dotterbolaget Tranås Energi Elnät AB, distribuerar och säljer el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster.

Hos oss bidrar våra anställda med kundnära perspektiv som ger boende och företag i Tranås kommun och hela Sverige en hög servicenivå och trygga leveranser till ett konkurrenskraftigt pris och med stort fokus på miljön. Tranås Energi AB ingår i koncernen Tranås Stadshus AB, som är helägt av Tranås Kommun.  På denna sida annonserar vi när vi har lediga tjänster.

Söker du praktik kan du göra en intresseanmälan via detta formulär.


Distributionselektriker

Är du en positiv, utåtriktad elektriker som ser möjligheter i varje utmaning? Då är det dig vi söker för att arbeta som distributionselektriker på Tranås Energi!

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår ny- och ombyggnation av ledningar och nät, kabelutsättning, inkoppling av serviser och viss besiktningsverksamhet. Du kommer även att göra mätningar avseende infrastrukturutrustning samt felsökning i fält. På sikt ingår även beredskap i tjänsten. Du rapporterar till vår planeringsingenjör. Tänkt start är i augusti 2019.

Din profil

Du är en flexibel och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt. Du har förmåga att strukturera, är stabil och trygg samt är lyhörd för kundernas önskemål. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet, logiskt tänkande samt förmåga att kommunicera med olika människor. Ordning och reda förenklar ditt arbeta och god fysik är viktigt då du klättrar, bär verktyg och går i oregelbunden terräng.

Din utbildningsbakgrund är elprogrammet på gymnasienivå, elinstallation eller motsvarande på högskole- eller KY-nivå samt gärna några års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet från elbranschen, elinstallation eller gatljusverksamhet. Du har god IT-kunskap.

Meriterande utbildningar: Körkort klass BE, C, Distributionselektriker, Allmän behörighet, ESA-utbildning, Arbete på väg, Heta arbeten, Truck, Lift och mastarbete, Arbete från plattform.

Ansökan

Vi samarbetar med Montico i denna rekrytering och du söker tjänsten via deras webbplats. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer och sök tjänsten


Drifttekniker

Vi söker dig som vill arbeta i ett modernt småländskt energiföretag med drift och underhåll på våra två kraftvärmeblock.

I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter för drift och underhåll av våra produktionsanläggningar – allt från driftoptimering, produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning. Du kommer arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde.

Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.

Din bakgrund

Din utbildningsbakgrund är drifttekniker, drift-/sjö-/energiingenjör med inriktning mot kraft/värme/process eller motsvarande på högskole- eller YH-nivå. Erfarenhet av fastbränsleeldning, processindustri, underhållsarbete och/eller annan liknande verksamhet ser vi som meriterande.

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och ser möjligheter framför hinder. Du är en lyhörd och engagerad lagspelare men som också kan arbeta självständigt. En ödmjuk attityd med förmåga att kliva fram och ta för dig när möjligheten ges och situationen kräver. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och hanterar stress på ett bra sätt.

Kontaktperson och ansökan

Johan Holm, Chef Fjärrvärme, 0140-69 361 alt. johan.holm@tranasenergi.se


Välkommen till Tranås – Du behövs! Tranås ligger i ett av Sveriges mest spännande och expansiva områden, nära till Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en hög livskvalitet med ett starkt näringsliv och en sjönära natur i en klassisk handelsstad och har slagläge inför framtiden. I Tranås har kända varumärken som IVT, Stiga, EFG och Cheap Monday sett dagens ljus.