Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Jobba på Tranås Energi

Tranås Energi AB, med dotterbolaget Tranås Energi Elnät AB, distribuerar och säljer el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster.

Hos oss bidrar våra anställda med kundnära perspektiv som ger boende och företag i Tranås kommun och hela Sverige en hög servicenivå och trygga leveranser till ett konkurrenskraftigt pris och med stort fokus på miljön. Tranås Energi AB ingår i koncernen Tranås Stadshus AB, som är helägt av Tranås Kommun.  På denna sida annonserar vi när vi har lediga tjänster.

Söker du praktik kan du göra en intresseanmälan via detta formulär.


Drifttekniker

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll på våra två kraftvärmeblock, i ett modernt småländskt energiföretag!

I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter för drift och underhåll av våra produktionsanläggningar – allt från driftoptimering, produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning. Du kommer arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde.

Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.

Din bakgrund

Din utbildningsbakgrund är drifttekniker, drift-/sjö-/energiingenjör med inriktning mot kraft/värme/process eller motsvarande på högskole- eller YH-nivå. Erfarenhet av fastbränsleeldning, processindustri, underhållsarbete och/eller annan liknande verksamhet ser vi som meriterande.

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och ser möjligheter framför hinder. Du är en lyhörd och engagerad lagspelare men som också kan arbeta självständigt. En ödmjuk attityd med förmåga att kliva fram och ta för dig när möjligheten ges och situationen kräver. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och hanterar stress på ett bra sätt.

Kontaktperson

Lena Brantberg, BraPersonal Sverige AB, tel: 0703-50 89 09 alt. lena.brantberg@brapersonal.nu.

Ansökan

Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2019-08-25.

Välkommen med din ansökan till drifttekniker-tranas@brapersonal.nu eller BraPersonal Sverige AB, Linjegatan 3D, 302 50 Halmstad. Märk ansökan ”Drifttekniker Tranås”.


Välkommen till Tranås – Du behövs! Tranås ligger i ett av Sveriges mest spännande och expansiva områden, nära till Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en hög livskvalitet med ett starkt näringsliv och en sjönära natur i en klassisk handelsstad och har slagläge inför framtiden. I Tranås har kända varumärken som IVT, Stiga, EFG och Cheap Monday sett dagens ljus.