Kivra – digital faktura

För att minska vår påverkan på natur och miljö ännu mer och samtidigt ge dig större möjligheter att få fakturor och annan information från oss digitalt har vi nu anslutit oss till Kivra.

Kivra en är säker tjänst som används av många olika myndigheter och företag. Den kostar inget att använda och du kan när som helst anmäla eller avanmäla dig till tjänsten. All post lagras säkert och du kan betala fakturor med ett klick.

Om du är ansluten till Kivra idag

Om du redan är ansluten till Kivra och idag har pappersfaktura hos Tranås Energi kommer du från och med nu att få dina fakturor till Kivra istället. Om du inte vill få dina fakturor från oss till Kivra loggar du in i appen eller på www.kivra.se, går till Inställningar – Brev, söker på Tranås Energi i avsändarfältet och bockar ur Digital post från avsändaren.

Om du är ansluten till Kivra men har valt att få fakturor från oss via e-faktura eller e-postfaktura kommer du att få det även i fortsättningen.

Om du vill börja använda Kivra

Ladda ner appen Kivra via App store/Google App i din mobil eller gå till www.kivra.se för att komma igång. Om du har e-faktura hos oss idag måste du även avsluta denna i din internetbank om du vill få fakturorna till Kivra istället.

Andra betalsätt

Om du hellre vill betala via e-faktura eller e-postfaktura kan du anmäla detta här via vår hemsida. Om du redan har valt något av dessa alternativ påverkas du inte av att vi anslutit oss till Kivra, du får din faktura som vanligt.

Läs mer och byt betalsätt

Frågor

Om du har frågor om din faktura är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på 0140-692 00 eller info@tranasenergi.se.

KIVRAs logotyp
Tillbaka