Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

E-faktura


De flesta banker i Sverige erbjuder möjlighet till elektronisk faktura, e-faktura. Det innebär att du istället för ett kuvert i brevlådan får din faktura direkt in till din internetbank.

Både privatpersoner och företag kan välja att betala räkningarna från oss via e-faktura. Det är ett smidigt sätt att betala, det är enkelt att göra det i rätt tid och det är ingen risk att fakturan försvinner i postgången. Dessutom är det nog ett av de enklaste klimatsmarta valen du kan göra – för med e-faktura slipper vi trycka upp och transportera din faktura till dig.

Så fungerar e-faktura

När du loggar in hos din internetbank meddelas du att du har fått en ny e-faktura. Rutinerna kan se lite olika ut hos olika internetbanker men principen är densamma, du får först kontrollera och sedan godkänna fakturan. Räkningen betalas på förfallodagen eller det datum du själv väljer. Som vanligt kan du kontakta vår kundservice om du har några frågor angående fakturan.

Du hittar e-fakturorna i betalningshistoriken på samma sätt som med de fakturor du själv knappar in.

Byt till e-faktura

Du kan anmäla att du vill få e-faktura antingen via din internetbank eller via formuläret nedan (tänk på att det är fakturamottagarens namn och personnummer du ska lämna). Anmälan gäller alla dina fakturor från Tranås Energi samt för kommunalt vatten/avlopp och renhållning i Tranås.


Läs mer: Byt till autogiro