Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Flytta ditt elavtal

Ska du flytta? Ta med dig ditt befintliga elavtal hos oss till ditt nya boende, vart du än flyttar i Sverige, eller passa på att teckna ett elavtal med start det datum du tar över din nya bostad.

När du flyttar till ny lägenhet eller villa kan du välja att även flytta med dig ditt pågående elavtal hos oss. För att det ska fungera måste samma person som tecknat avtalet stå för elabonnemanget i det nya boendet och du måste anmäla din flytt senast den dag du flyttar, för att ditt avtal ska gälla på din nya adress från inflyttningsdagen.

Om prisläget är bättre nu än när du tecknade ditt nuvarande elavtal kan du istället teckna ett nytt elavtal för din nya bostad. Är du inte kund hos oss idag är du varmt välkommen att bli det från det datum du tar över din bostad.

Se våra nuvarande priser här

Om du inte flyttar med dig eller tecknar ett nytt avtal får du ett anvisat pris hos den leverantör som är knuten till det elnät du flyttar till. Det anvisade priset är dyrare och du tjänar alltid på att teckna ett elavtal, här finns många slantar att spara!

Flytta ditt elavtal hos oss

För att anmäla flytt av elavtal kan du använda dig av formuläret nedan eller ringa kundservice på 0140-692 00. Du måste först anmäla din flytt till elnätsbolaget, bolaget som äger elnätet på orten du flyttar till. Är det Tranås Energi kan du anmäla detta via länken nedan.

Flyttanmälan till nätbolag

Person- och kontaktuppgifter

Jag flyttar från

Jag flyttar till