Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Fjärrvärmens fördelar

Att ha fjärrvärme som uppvärmningsform är ett bra val idag och ett bra val i framtiden. Det finns flera anledningar till varför.

Priset

Att installera fjärrvärme är en billig investering jämfört med alternativen och den låga driftkostanden gör att den lönar sig snabbt, speciellt om ni byter från direktverkande el eller olja. Priset för fjärrvärme är stabilare än elpriset och i Tranås har vi faktiskt ett av de bästa fjärrvärmepriserna i Sverige!

Fjärrvärme är driftsäkert och centralen har lång livslängd, vilket gör att kostnaderna för underhåll och service blir låga. En fjärrvärmeinstallation höjer dessutom ofta marknadsvärdet på er fastighet. Framför allt kostar det aldrig något att få en offert.

Enkelheten

Fjärrvärme är ett driftsäkert och bekvämt sätt att värma upp fastigheten – ställ in den värme du önskar, sen behöver ni inte göra mer. Eftersom det är en gammal teknik är den väl beprövad och fjärrvärmecentralerna är mycket säkra. Ansvaret för värmen ligger hos oss som leverantör ända fram till er fastighet. Det finns servicepersonal på plats i Tranås alla tider på dygnet, alla dagar i veckan och året om. Ni får obegränsad tillgång på värme och varmvattnet tar aldrig slut.
Tecknar ni ett serviceavtal får ni en årlig service där vi ser till att er fjärrvärmecentral fungerar optimalt.

Läs mer om serviceavtal här

För miljöns skull

Vår fjärrvärme är 100 % förnybar. Genom att utnyttja biobränsle, träflis som blivit över vid skogsavverkning, från trakten bidrar vi till att minska både miljöbelastningen och resursslöseriet. Ett kraftvärmeverk släpper dessutom ut mindre mängder av miljöförstörande ämnen än pannor i enskilda fastigheter, vilket bidrar till att luften i Tranås blir bättre.