Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Avgifter

Typ av verksamhet och företagets storlek avgör vilken sorts anslutning ni behöver, och därmed vad kostnaden för denna blir. Vi löser allt från den enkla anslutningen  för egenföretagaren till en egen förbindelse via svartfiber.

För mer information och offert är du välkommen att kontakta oss, så diskuterar vi tillsammans fram vilken lösning som passar er.

Föreningar och företag

För nyanslutning av föreningar och företag utgår anslutningsavgift enligt offert. I avgiften ingår kanalisation, fiber och teknisk utrustning. Grävning till anslutningspunkten ombesörjs av kund eller utförs av Tranås Energi till självkostnadspris.

Vid en aktiv anslutning till fibernätet TRAMAN betalar ni sedan en driftavgift, som bl a avgörs av företagets storlek.

Flerbostadshus

Vid TRAMAN-anslutning av flerbostadshus tar Tranås Energi ut en anslutningsavgift av fastighetsägaren, som baseras på antal lägenheter i fastigheten. I denna ingår grävning på kommunal mark, kanalisation och fiber. Grävning på egen mark ombesörjs av fastighetsägaren eller utförs av Tranås Energi till självkostnadspris.

Fastighetsägaren kan välja mellan tre anslutningsalternativ, beroende på exempelvis om de vill bygga fastighetsnätet själva eller låta Tranås Energi göra detta. När fastigheten är ansluten och anslutningen används betalas en driftavgift och även här finns olika upplägg beroende på om fastighetsägaren vill stå för denna eller låta oss fakturera lägenhetsinnehavaren.


Allmänna avtalsvillkor TRAMAN företag

Allmänna avtalsvillkor TRAMAN fastighetsanslutning