Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Varför el från Tranås Energi?

Alla företag kan köpa sin el av oss, 100 % förnybar och till ett bra pris. Er verksamhet kan finnas var som helst i Sverige och det spelar ingen roll om ni har stor eller liten elanvändning.

Den el vi säljer består dels av egenproducerad el från våra vattenkraftverk och våra biobränsleeldade kraftvärmeverk och dels av förnybar el som köps in på den nordiska elbörsen NordPool.

Fyra bra anledningar att välja Tranås Energi

Vårt miljöarbete. Förutom att vi bara säljer förnybar el har vi ett stort miljöengagemang. Som enda energibolag i Sverige är vi diplomerade av organisationen Älvräddarna för vårt arbete med biologisk mångfald och vår fiskvänliga vattenkraft. Vår egenproducerade el är märkt med Bra Miljöval, Sveriges tuffaste miljömärkning enligt Naturskyddsföreningen.

Läs mer om vår elproduktion

Vårt pris. Våra avtal är ständigt bland de billigaste i Sverige och det bevisar att det inte behöver vara dyrt att välja el som är producerad på ett bra sätt.

Vår service. Vi svarar alltid i telefon och har sällan kö. Har ni frågor kan vi ge svar. Här på vår hemsida hittar ni information om oss och via facebook.se/TranasEnergi kan ni hålla er uppdaterade om vad vi gör.

Vårt sätt. Vi kör inte med några fula trick, oärliga kampanjer eller jobbiga telefonförsäljare. Som ett av tre elbolag var vi först ut att få Energiföretagen Sveriges märkning Schysst Elhandel, vilket innebär att vi lever upp till deras högt ställda krav.

Varmt välkommen att kontakta någon av våra företagssäljare och bli elhandelskund hos oss!

Malin Wennberg
0140-692 24
malin.wennberg@tranasenergi.se

Lotta Berglund
0140-692 22
liselotte.berglund@tranasenergi.se


Läs mer: Våra elavtal för företag