Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Säkrad sommarel

Med avtalet Säkrad sommarel köper du in din el i god tid innan leverans. Elen köps in under juni-augusti och priset blir ett snitt av varje dags pris på elbörsen NordPool. På så sätt minskar risken att teckna avtal när priset är som högst.

Säkrad sommarel kan tecknas när som helst och börjar med ett fast pris tills första sommarupphandlingen gjorts och det nya priset börjar gälla från årsskiftet. Priset inför nästkommande år är klart i september och då meddelar vi dig detta.

Säkrad sommarel är ett tillsvidareavtal med fast pris ett kalenderår i taget, så du behöver inte fundera på när ditt elavtal löper ut och när du ska teckna ett nytt för att få ett bra pris. Avtalet löper vidare tills du säger upp det.

Om du vill att avtalet ska upphöra vid nästa årsskifte behöver du säga upp det senast den 31 maj. Vi skickar alltid ut ett brev med en påminnelse om det när det närmar sig detta datum. Om du inte hör av dig är du automatiskt med i sommarupphandlingen för nästa år igen och är därmed bunden till avtalet ytterligare ett kalenderår.

Priset på Säkrad sommarel 2018
Priset för 2018 är 33,2 öre/kWh exkl. moms.


Läs mer: Våra elavtal för företag