Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Våra elavtal för företag

Elavtal för företag - Tranås Energi ABVåra elavtal för företag passar alla verksamheter, oavsett bransch, storlek och var i landet ni finns. Kanske passar de lite extra bra för er som vill visa era kunder att ni bryr er om miljö och biologisk mångfald. 

För att ni ska kunna välja det elavtal som passar er verksamhet och elförbrukning bäst har vi flera olika typer att välja bland. All el vi säljer är 100 % förnybar och ni kan dessutom få el märkt Bra Miljöval och från vår egen elproduktion genom något av våra tillval, Bra Miljöval och Hemmagjord el.

Kontakta någon av våra företagssäljare, så hjälper vi er hitta det bästa avtalet för er verksamhet!

Malin Wennberg
0140-692 24
malin.wennberg@tranasenergi.se

Lotta Berglund
0140-692 22
liselotte.berglund@tranasenergi.se

Profilsäkrat pris

Till företag med högre årsförbrukning kan vi erbjuda avtalet Profilsäkrat pris. Detta elavtal anpassas helt efter hur er elanvändning ser ut och eftersom vi inte tar några kostnader för volymrisk kan vi erbjuda er ett riktigt bra elpris!

Läs mer om Profilsäkrat pris

Fast pris

Med vårt elavtal Fast pris för företag betalar ni samma elpris under hela avtalstiden, oavsett hur priserna på elbörsen svänger. Elpriset ni får avgörs av hur lång tid ni väljer att binda avtalet och vad priset på elbörsen är vid bindningstillfället. Ni kan välja att binda priset i 1 eller 3 år.

Läs mer om Fast pris

Rörligt pris

Avtalet Rörligt pris för företag följer utvecklingen på elmarknaden och varierar från månad till månad. Avtalet ger möjligheter till ett riktigt bra pris samtidigt som risken finns att det vissa perioder kan bli ett högt elpris. Ni tjänar oftast på Rörligt pris i längden.

Läs mer om Rörligt pris

50/50 – hälften rörligt hälften fast!

Med vårt elavtal 50/50 får ni halva er elanvändning till Fast pris och halva till Rörligt pris. Detta passar er som vill kombinera fördelarna i båda avtalstyperna. Ni kan binda ditt 50/50-avtal i 1 eller 3 år.

Läs mer om 50/50

Säkrad sommarel

Med avtalet Säkrad sommarel köper vi in din el i god tid innan leverans. Elen köps in under juli-augusti och priset blir ett snitt av varje dags pris på elbörsen NordPool. På så sätt minskar risken att teckna avtal när priset är som högst.

Läs mer om Säkrad sommarel

Anvisningspris

Om ni är elhandelskunder hos Tranås Energi men inte har tecknat något avtal får ni automatiskt vårt Anvisningspris. Prismässigt tjänar ni alltid på att teckna ett avtal och kan göra det redan idag med start från nästa månadsskifte.

Läs mer om Anvisningspris