Kundservice

Logga in på Mina sidor

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
09.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Så tecknar ni avtal

Ni kan bli elhandelskunder hos oss på Tranås Energi var företaget än har sin verksamhet i Sverige. Om ni är kund hos ett annat elbolag idag och vill byta till oss löser vi alla praktiska detaljer.

Om ni hör av er minst 14 dagar i förväg kan ni byta till oss på Tranås Energi från närmaste månadsskifte. Exempel: Vill ni påbörja ett elavtal hos oss från 1 februari måste ni teckna avtalet senast den  18 januari. Om ni flyttar till nya lokaler kan vi starta ert elavtal vilken dag som helst i månaden, bara vi får veta exakt flyttdatum i förväg.

Få en offert

Vi tar gärna fram en offert som anpassas efter er verksamhet. Kontakta någon av våra företagssäljare, så berättar vi mer.

Malin Wennberg
0140-692 24
malin.wennberg@tranasenergi.se

Lotta Berglund
0140-692 22
liselotte.berglund@tranasenergi.se

Byt elbolag – steg för steg

1. Kontakta någon av våra elsäljare för en offert. Ni jämför miljötänk, priser och service mellan elbolagen och bestämmer er för Tranås Energi.

2. Om ni har ett bundet avtal med ert gamla elhandelsbolag meddelar ni dem att ni inte kommer att vara kund hos dem från det datum ert nuvarande avtal löper ut. Har ni ett avtal med uppsägningstid säger ni upp det.

3. Vi gör en kreditupplysning på er.

4. Vi skickar en bekräftelse på att ni tecknat avtal hos oss.

5. Ert elnätsbolag läser av er elmätare så att ert gamla elhandelsbolag kan skicka en slutfaktura.

6. Ni får er första elräkning från oss. Nätavgiften betalas precis som tidigare till det företag som äger elnätet i området där dina lokaler finns.


Läs mer: Våra elavtal för företag