Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Boxer ny tjänsteleverantör i TRAMAN

7 juni, 2018

Boxer
Sedan 7 juni finns Boxer som ny tjänsteleverantör i stora delar av fibernätet TRAMAN. Boxer blir TRAMANs sjätte tjänsteleverantör för privatkunder och i deras utbud finns bredband och tv-tjänster.

– Vi på Boxer vill att bredbandstjänsten ska vara enkel, pålitlig och passa de olika behov som användarna har, precis som vår TV-tjänst. Jag hoppas att kunderna kommer att uppskatta att Boxer nu finns i TRAMANs utbud, säger Leo Safford, Produktchef på Boxer.

I dagsläget kan villa- och vissa bostadsrättskunder på landsbygden, i Sommen, Gripenberg, Ängaryd, Hubbarp, Sjukhusområdet, Kimarp, Hätte och Söder beställa tjänster via Boxer. Alla villakunder planeras ha fått den nya tekniken, som möjliggör tjänster via Boxer, inom kort.

För mer information om Boxer och deras tjänster i TRAMAN kan du besöka www.boxer.se eller kontakta deras kundservice på 0771-21 10 00.

– Vi är glada att också Boxer nu är tjänsteleverantör i Traman och att utbudet och valmöjligheterna för våra kunder därmed ökar ytterligare, säger Niklas Johansson, vd på Tranås Energi.

Fibernätet TRAMAN fortsätter växa och just nu pågår utbyggnaden i Granelund, Tingshusområdet samt på Diplomaten i Tranås. Under året väntas Länsstyrelsen lämna besked gällande om Tranås Energi får offentliga stöd för fortsatt fiberutbyggnad på landsbygden.


Läs mer: Tjänster i fibernätet TRAMAN