Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Erbjudande på solceller

Köpa solceller | Tranås Energi AB
Bli mindre beroende av marknadens elpriser och bidra till en hållbar värld – bli solelsproducent!

För att hjälpa våra kunder ta steget mot egen elproduktion har vi i samarbete med DJ’s Sol & Energiteknik AB tagit fram ett erbjudande där vi betalar 25 öre extra/kWh för din överskottsel under ditt första år som elproducent när du bestämmer dig för att köpa solceller via dem. Vår samarbetspartner tar hand om allt, från offert till färdig installation.

Panelerna är från Solar Supply och håller hög kvalitet. De är uppbyggda av kiselkristaller och täckta med specialglas, när solen lyser på dem tar de tillvara på minsta solljus och transformerar det till elektricitet. Solpanelerna passar för tegeltak, plåttak, falsat plåttak och papptak och monteras med hjälp av takfästen och aluminiumskenor.

Solcellerna kan kombineras för att passa just ditt tak, exempelvis

  • 3 kW som täcker 19,5 kvm av ditt tak
  • 6 kW som täcker 36,5 kvm av ditt tak
  • 9 kW som täcker 58,5 kvm av ditt tak

Generellt uppskattar man att panelerna producerar 1000 kWh per kW och år. Hur mycket el som produceras påverkas dock av exempelvis takets lutning, var i landet du bor, väderstreck och naturligtvis hur mycket solen skiner.

Intresseanmälan

Välkommen att göra en intresseanmälan så kontaktar vår samarbetspartner DJ’s Sol & Energiteknik AB dig för mer information och en kostnadsfri offert! Just nu betalar vi 25 öre extra/kWh för din överskottsel under ditt första år som elproducent vid beställning.

Intresseanmälan solceller
Skickar