Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Sponsring

Sponsring är en viktig del av vår marknadsföring. Inte bara för att det ger en positiv bild av vårt företag utan också för att skapa goda relationer till våra kunder, anställda och allmänheten.

Vi vill med vår sponsring hjälpa både sport- och kulturverksamhet samt fördela den på ett jämställt sätt. Under året sponsrar vi bl a Tranås AIF Hockey, Tranås FF, Tranås Bois, Tranås Golfklubb, Tranås Caroliners, Asby Alpina, Adelövs IK, Tranås Basket, Tranås BouleklubbBoxholm ll, IBF Tranås och Lions Club och Ydre ridklubb.

Vi sponsrar även evenemang som vi tror bidrar till att göra Tranås till en härlig stad att bo och vistas i, som motionsloppet Energikicken på våren och Storgatans ljusslingor under julen.

Ansök om sponsring

Om ni som förening, klubb eller annan verksamhet är intresserade av ett sponsringssamarbete med Tranås Energi kan ni skicka in en ansökan via formuläret nedan. Vi får många förfrågningar om sponsring varje år, så tänk noga igenom och beskriv varför vi ska sponsra just er och vad ni kan erbjuda oss.