Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Jobba på Tranås Energi

Tranås Energi AB, med dotterbolaget Tranås Energi Elnät AB, distribuerar och säljer el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster.

På Tranås Energi bidrar 48 anställda, med kundnära perspektiv och lokal närvaro, till att ge boende och företag i Tranås kommun med omnejd, hög servicenivå och trygga leveranser till ett konkurrenskraftigt pris. Tranås Energi AB ingår i koncernen Tranås Stadshus AB, som är helägt av Tranås Kommun. På denna sida annonserar vi när vi har lediga tjänster.

Söker du praktik kan du göra en intresseanmälan via detta formulär.


Vi söker en Drifttekniker

Då vi beslutat att utöka driftorganisationen söker vi ytterligare en drifttekniker till vår kraftvärmeproduktion.

Vi söker dig som vill arbeta i ett modernt småländskt energiföretag med drift och underhåll på våra två kraftvärmeblock. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter för drift och underhåll av våra produktionsanläggningar – allt från driftoptimering, produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.

Du kommer arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.

Din bakgrund

Din utbildningsbakgrund är drifttekniker, drift-/sjöingenjör med inriktning mot kraft/värme/process eller motsvarande på högskole-eller KY-nivå. Erfarenhet av fastbränsleeldning, processindustri och/eller annan liknande verksamhet ser vi som meriterande.

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och ser möjligheter framför hinder. Du är en lyhörd och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt. En ödmjuk attityd med förmåga att kliva fram och ta för dig när möjligheten ges och situationen kräver. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och hanterar stress på ett bra sätt.

Kontaktperson

Lena Brantberg, BraPersonal Sverige AB, tel: 0703-50 89 09 alt. lena.brantberg@brapersonal.nu

Ansökan

Märk ansökan ”Drifttekniker Tranås”. Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2017-07-31.

Välkommen med din ansökan till drifttekniker-tranas@brapersonal.nu eller BraPersonal Sverige AB, Linjegatan 3D, 302 50 Halmstad.

I rekryteringen samarbetar Tranås Energi AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Tranås Energi AB.


Välkommen till Tranås – Du behövs! Tranås ligger i ett av Sveriges mest spännande och expansiva områden, nära till Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en hög livskvalitet med ett starkt näringsliv och en sjönära natur i en klassisk handelsstad och har slagläge inför framtiden. I Tranås har kända varumärken som IVT, Stiga, EFG och Cheap Monday sett dagens ljus.