Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Jobba på Tranås Energi

Tranås Energi AB, med dotterbolaget Tranås Energi Elnät AB, distribuerar och säljer el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster.

På Tranås Energi bidrar 45 st anställda, med kundnära perspektiv och lokal närvaro, till att ge boende och företag i Tranås kommun med omnejd, hög servicenivå och trygga leveranser till ett konkurrenskraftigt pris. Tranås Energi AB ingår i koncernen Tranås Stadshus AB, som är helägt av Tranås Kommun. På denna sida annonserar vi när vi har lediga tjänster.

Söker du praktik kan du göra en intresseanmälan via detta formulär.


Vi söker en Administratör/teknisk support

Vi söker dig som vill arbeta i ett modernt småländskt energiföretag med dokumentation och teknisk support inom främst fibernätet.

I ditt ansvarsområde ligger att dokumentera nätstrukturen och kundernas val i vårt it-system. Du kommer också fungera som teknisk support gällande tekniska frågor om pågående och framtida projekt och på så sätt stötta kundservice. Du kommer arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt ha ditt egna ansvarsområde.

Du är utåtriktad, positiv och ser möjligheter framför hinder. Du är en lyhörd och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt. En ödmjuk attityd med förmåga att kliva fram och ta för dig när möjligheten ges och situationen kräver. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt.

Vi tror att din bakgrund finns inom el/it eller annat tekniskt yrke. Du har en utbildning inom området på gymnasienivå eller högskolenivå.

Du måste ha ett teknisk intresse och vara serviceinriktad.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Roos, 070-532 08 18, eller Anna ”Fia” Magnusson, 073-032 20 86, på INTEND som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Sök tjänsten via www.intendab.com snarast, då vi löpande går igenom ansökningarna.

Vi undanber oss samtal från CV- och annonssäljare!


Välkommen till Tranås – Du behövs! Tranås ligger i ett av Sveriges mest spännande och expansiva områden, nära till Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en hög livskvalitet med ett starkt näringsliv och en sjönära natur i en klassisk handelsstad och har slagläge inför framtiden. I Tranås har kända varumärken som IVT, Stiga, EFG och Cheap Monday sett dagens ljus.