Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Pågående projekt

Utbyggnad Körsnärsgatan

Uppdaterat 20170815

Under vecka 34 kommer vi att påbörja grävarbetet inför fjärrvärmeanslutning av sju villor på Körsnärsgatan. Eventuellt kommer vi att gräva på tomterna med en mindre maskin parallellt med att vi gräver i gatan. Det kan gå upp till 6 veckor mellan grävning och inomhusinstallation, men den normala ledtiden är ca 2-3 veckor.

Medan anslutningsarbetet pågår kan framkomligheten i området i perioder bli begränsad. Vi hoppas att du har förståelse för detta. Asfalteringsarbetet i färdiggrävda områden kommer att utföras av Tranås kommun.

Då grävarbetet nu startar tidigare än vi först beräknat kommer vi att hålla infomötet i samband med att vi påbörjar inomhusinstallationerna. På detta möte kommer representanter från Kanonaden och Bravida medverka så att du kan ställa frågor om arbetet gällande grävningen som är utfört samt arbetet med inomhusinstallationen som kommer. Inbjudan till mötet skickas ut när datumet är spikat.

Om du vill få regelbunden information under projektets gång kan du anmäla dig till nyhetsbrevet gällande detta nedan.

  •  

    Namn
    E-post


 

Planerad utbyggnad i Granelund

På grund av lågt intresse kommer vi i nuläget inte att bygga ut fjärrvärmenätet till Granelund, utan avvaktar det kommande skolbygget. Detta är planerat till 2020/2021 och i samband med detta kommer vi att gå ut med en ny förfrågan till boende i området.