Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Reko fjärrvärme

reko_fjarrvarme
Reko fjärrvärme är Energiföretagen Sveriges system för kvalitetsmärkning av fjärrvärmeleverantörer.

Systemet har utarbetats genom diskussioner med representanter för fjärrvärmens stora kunder: SABO, HSB Riksförbund, Riksbyggen, Fastighetsägarna Sverige samt Hyresgästföreningen Riksförbundet och syftar till att stärka och trygga kundernas ställning och att utveckla relationerna mellan leverantörer och kunder med fokus på öppenhet, jämförbarhet och förtroende.

En fjärrvärmeleverantör ansöker själv om att få använda märket Reko fjärrvärme och måste då leva upp till ett antal specificerade krav, bland annat hur prisförändringar ska gå till och på transparens vad gäller priser, verksamhet och ekonomi. Lokala kundforum och en central kvalitetsnämnd garanterar kundens ställning.

Tranås Energi är Reko-certifierade sedan 2005 och i detta ingår att vi varje år anordnar en informationsträff för våra fjärrvärmekunder, då vi berättar om året som har varit, nästa års fjärrvärmepris och ger alla möjlighet att ställa frågor och diskutera.

Informationsträffar 2017

Vi önskar dig som är fjärrvärmekund hos oss varmt välkommen till årets informationsträffar, den 10 oktober för företag och den 12 oktober för villakunder. Du kommer att få en inbjudan med mer information skickad till dig på posten och för att anmäla dig kan du som är villakund skicka in talongen i brevet, skicka ett e-post till info@tranasenergi.se eller ringa oss på 0140-681 25. Du som är företagskund anmäler dig via e-post till joakim.bergstrom@tranasenergi.se.

Välkommen!