Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Sommen etapp 2

Aktuellt just nu

Uppdaterat 6 juli 2017

Vi har nu grävt och förlagt TRAMANs stomnät i Sommen. Blåsningen av fibern har försenats men kommer att återstarta under vecka 32, när fiberblåsarna är tillbaka efter semestern. När fibern i stomnätet är blåst kommer vi att svetsa den i stationen och  i brunnarna för att sedan avsluta hemma hos de kunder som ska anslutas.

Inför färdigställandet hemma hos dig kommer du att få ett brev med en bokad tid då någon behöver vara hemma och släppa in vår personal. Om tiden inte passar kan du boka om den.

Du som ännu inte grävt ned skyddsslangen på tomten ska göra detta nu, så att vi kan blåsa kundfibern hela vägen fram till din fastighet. Slangen hämtar du på den trumma som finns på Mossebogatan, mät upp och skär av så lång bit du behöver.

Via länken nedan kan du se en karta över hur vi grävt, de röda strecken är stamnätet och de gröna kundnätet. Det gröna strecket i din trädgård är ett förslag på hur du kan gräva, vill du gräva på annat sätt går det bra.

Karta över hur vi kommer att gräva

Läs mer om hur den egna grävningen går till

OBS! Säg inte upp dina nuvarande abonnemang innan din anslutning är färdigställd, för att inte riskera att det blir ett glapp däremellan. Din TRAMAN-anslutning aktiveras när du beställer tjänster hos någon av våra tjänsteleverantörer, innan dess betalar du ingen driftavgift.

Beställ anslutning

Du som inte beställt anslutning har fortfarande möjlighet att göra detta. Det kan vara bra att veta att en TRAMAN-anslutning efter avslutat projekt f.n. kostar 8 995 kr, så det är förmånligare att passa på nu och istället betala 5 995 kr om du funderat på en beställning.

Klicka här för att öppna beställningsblanketten och villkoren

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår projektledare Anders Beckman på 0140-68 307 eller anders.beckman@tranasenergi.se.

Nyhetsbrev

Vill du få nyhetsbrev gällande projektet? Anmäl dig via fälten nedan.

  •  

    Namn
    E-post