Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Sjukhusområdet

Utbyggnadsprojektet som ska ta fibernätet TRAMAN till Sjukhusområdet pågår för fullt!

Uppdaterat 19 oktober 2017

Nu är inblåsningen av fibern i stomnätet snart klar och under vecka 43 börjar vi svetsa i brunnar och nodhus. När detta är klart färdigställer vi slutligen anslutningen i ditt hem.

OBS! Avsluta inte dina nuvarande bredband/tv/telefoni-abonnemang innan vi är färdiga med anslutningen i din fastighet.

Karta över stomnätet

Kostnad för anslutning

Engångskostnaden för att ansluta din villa till fibernätet TRAMAN under projektets gång är 5 995 kr inkl. moms (vid senare anslutning gäller ett högre pris på f.n. 8 995 kr).

Väljer du ett aktivt abonnemang betalar du därefter en driftavgift på för närvarande 159 kr/månad, som faktureras på din elfaktura. Din anslutning aktiveras i samband med att du beställer tjänster hos någon av våra tjänsteleverantörer.

Om du inte beställer några tjänster har du ett passivt abonnemang. Då betalar du ingen driftavgift och kan inte använda nätet, men det är lätt att koppla på om du eller en ny ägare till huset vill använda det i framtiden.

Observera att dessa priser gäller privatkunder, är du företagare tar vi gärna fram en offert.

Tjänsteleverantörer

I dagsläget finns AllTele, Junet och VÖKBY som tjänsteleverantörer i nätet. Com Hem och Boxer ansluter till TRAMAN under hösten 2017. Kontakta respektive leverantör för information om deras utbud och priser.

Läs mer om våra tjänsteleverantörer

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Louise Gustafsson på 0140-686 62 eller louise.gustafsson@tranasenergi.se.

Läs mer om hur anslutningen går till