Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Sjukhusområdet

Utbyggnadsprojektet som ska ta fibernätet TRAMAN till Sjukhusområdet pågår för fullt!

Uppdaterat 11 december 2017

Vår entreprenör har nu blåst in det mesta av kundfibern och vår egen samt inhyrd personal svetsar för fullt i brunnarna. Vi har medvetet valt att lägga fokus på att göra färdigt i brunnarna innan det blir kallare.

Om allt går som det ska kommer vi att börja färdigställa anslutningar hemma hos kunderna under januari. Avsluta inte dina nuvarande bredband/tv/telefoni-abonnemang innan vi är färdiga med detta.

Karta över stomnätet

Kostnad för anslutning

Engångskostnaden för att ansluta din villa till fibernätet TRAMAN under projektets gång är 5 995 kr inkl. moms (vid senare anslutning gäller ett högre pris på f.n. 8 995 kr).

Väljer du ett aktivt abonnemang betalar du därefter en driftavgift på för närvarande 159 kr/månad, som faktureras på din elfaktura. Din anslutning aktiveras i samband med att du beställer tjänster hos någon av våra tjänsteleverantörer.

Om du inte beställer några tjänster har du ett passivt abonnemang. Då betalar du ingen driftavgift och kan inte använda nätet, men det är lätt att koppla på om du eller en ny ägare till huset vill använda det i framtiden.

Observera att dessa priser gäller privatkunder, är du företagare tar vi gärna fram en offert.

Tjänsteleverantörer

I dagsläget finns AllTele, Junet och VÖKBY som tjänsteleverantörer i nätet. Com Hem och Boxer ansluter till TRAMAN under vintern 2017/våran 2018. Kontakta respektive leverantör för information om deras utbud och priser.

Läs mer om våra tjänsteleverantörer

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Louise Gustafsson på 0140-686 62 eller louise.gustafsson@tranasenergi.se.

Läs mer om hur anslutningen går till