Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Kimarp

Nu är projektet som ska ta fibernätet TRAMAN till Kimarp i full gång!

Uppdaterat 11 december 2017

Nu är grävningen för stomnätet i Kimarp färdig och fiberblåsningen är beställd. Just nu är det hårt tryck på alla blåslag men vi hoppas att kunna påbörja detta arbete under vecka 51.

När fibern är blåst kommer vi att börja svetsa denna i stationen och brunnarna innan vi kommer och färdigställer anslutningen hemma hos dig.

Avsluta inte dina nuvarande abonnemang innan din fiberanslutning är helt klar.

Karta över grävsträckor i Kimarp

Läs mer om hur anslutningen går till

Kostnad för anslutning

Engångskostnaden för att ansluta din villa till fibernätet TRAMAN under projektets gång är 5 995 kr inkl. moms (vid senare anslutning gäller ett högre pris på f.n. 8 995 kr).

Väljer du ett aktivt abonnemang betalar du därefter en driftavgift på för närvarande 159 kr/månad, som faktureras på din elfaktura. Din anslutning aktiveras i samband med att du beställer tjänster hos någon av våra tjänsteleverantörer.

Om du inte beställer några tjänster har du ett passivt abonnemang. Då betalar du ingen driftavgift och kan inte använda nätet, men det är lätt att koppla på om du eller en ny ägare till huset vill använda det i framtiden.

Observera att dessa priser gäller privatkunder, är du företagare tar vi gärna fram en offert.

Tjänsteleverantörer

I dagsläget finns AllTele, Junet och VÖKBY som tjänsteleverantörer i nätet. Com Hem och Boxer ansluter till TRAMAN under vinter 2017/våren 2018. Kontakta respektive leverantör för information om deras utbud och priser.

Läs mer om våra tjänsteleverantörer

Kontakt och beställning

Om du ännu inte beställt anslutning kan du fortfarande göra detta, men skicka in beställningsblanketten så fort som möjligt. Om du tappat bort din blankett kan du skriva ut en ny via länken nedan.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Louise Gustafsson på 0140-686 62 eller louise.gustafsson@tranasenergi.se.

Beställningsblankett och villkor