Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Granelund

Utbyggnaden av fibernätet TRAMAN till Granelund kommer att köras igång under våren 2018. 

Då kommunen gör en ny cykelväg längs Mjölbyvägen under hösten 2017 har vi passat på att förlägga stomnätet längs denna sträcka i samband med detta. Vi har då släppt fiberslang (den som du senare ska sätta ihop slangen i din trädgård med) vid varje berörd tomt.

Till våren, när vi fortsätter grävningen i övriga Granelund, kommer vi att bjuda in till en frågeträff då du har chansen att ställa dina frågor om den egna grävningen på tomten. Om du tappat bort din beställningsblankett kan du skriva ut en ny via länken nedan.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Louise Gustafsson på 0140-693 43 eller louise.gustafsson@tranasenergi.se.

Beställningsblankett och villkor

Kostnad för anslutning

Engångskostnaden för att ansluta din villa till fibernätet TRAMAN under projektets gång är 5 995 kr inkl. moms (vid senare anslutning gäller ett högre pris på f.n. 8 995 kr).

Väljer du ett aktivt abonnemang betalar du därefter en driftavgift på för närvarande 159 kr/månad, som faktureras på din elfaktura. Din anslutning aktiveras i samband med att du beställer tjänster hos någon av våra tjänsteleverantörer.

Om du inte beställer några tjänster har du ett passivt abonnemang. Då betalar du ingen driftavgift och kan inte använda nätet, men det är lätt att koppla på om du eller en ny ägare till huset vill använda det i framtiden.

Observera att dessa priser gäller privatkunder, är du företagare tar vi gärna fram en offert.

Tjänsteleverantörer

I dagsläget finns A3 (tidigare AllTele), Bahnhof, Junet och VÖKBY som tjänsteleverantörer i nätet. Com Hem och Boxer ansluter till TRAMAN under våren 2018. Kontakta respektive leverantör för information om deras utbud och priser.

Läs mer om våra tjänsteleverantörer