Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Diplomaten

Uppdaterat 20 september 2017

Tisdagen den 26 september är du välkommen till vårt kontor på Smedjeholmen någon gång mellan kl. 17-20. Då finns vår TRAMAN-personal på plats för att svara på dina frågor om fiberutbyggnaden på Diplomaten, t ex gällande den egna grävningen i trädgården. Ingen anmälan behövs, kom när det passar dig. Vi ses!

En trumma med slang kommer att placeras i början på Snickaregatan, och här kan du hämta slang att gräva ned på din tomt. På kartan nedan ser du de tänkta grävsträckorna och var vi kommer att släppa slangen vid tomtgränserna. Vill du att vi ska släppa slangen på ett annat ställe ska du märka ut platsen tydligt med något lämpligt. Vi tunnlar under murar, men gräv ett hål på insidan av muren så släpper vi in slangen på tomten.

Karta över stamnät på Diplomaten

Kostnad för anslutning

Engångskostnaden för att ansluta din villa till fibernätet TRAMAN under projektets gång är 5 995 kr inkl. moms (vid senare anslutning gäller ett högre pris på f.n. 8 995 kr). Denna faktureras när din anslutning är färdigställd.

När du börjar använda din anslutning betalar du en driftavgift till Tranås Energi, för närvarande 159 kr/månad, som faktureras på din elfaktura. Du betalar för de tjänster du beställer direkt till din tjänsteleverantör.

Du kan även välja ett passivt abonnemang. Då betalar du ingen driftavgift och kan inte använda nätet, men det är lätt att koppla på om du eller en ny ägare till huset vill använda det i framtiden.

Observera att dessa priser gäller privatkunder, är du företagare tar vi gärna fram en offert.

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Louise Gustafsson på 0140-686 62 eller louise.gustafsson@tranasenergi.se.