Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Diplomaten

Uppdaterat 7 maj 2018

Fiberblåsningen på Diplomaten har tyvärr blivit några veckor försenad, men vi räknar nu med att den kommer igång under vecka 21. Du som ännu inte grävt ner slangen på tomten bör passa på och gör det innan de kommer och blåser. Vi börjar med att svetsa fibern i vår station och därefter brunnarna innan vi gör färdigt installationen hemma hos dig.

Inför färdigställandet av din anslutning kommer du att få ett brev med förslag på dag och tid för detta, passar inte tiden går det bra att ringa till oss och ändra denna. När din fiberanslutning är färdigställd kan du kontakta någon av våra tjänsteleverantörer för att beställa tjänster. Avsluta inte dina nuvarande abonnemang innan dess.

Läs mer om arbetet på din tomt

Karta över stamnät på Diplomaten

Kostnad för anslutning

Engångskostnaden för att ansluta din villa till fibernätet TRAMAN under projektets gång är 5 995 kr inkl. moms (vid senare anslutning gäller ett högre pris på f.n. 8 995 kr). Denna faktureras när din anslutning är färdigställd.

När du börjar använda din anslutning betalar du en driftavgift till Tranås Energi, för närvarande 159 kr/månad, som faktureras på din elfaktura. Du betalar för de tjänster du beställer direkt till din tjänsteleverantör.

Du kan även välja ett passivt abonnemang. Då betalar du ingen driftavgift och kan inte använda nätet, men det är lätt att koppla på om du eller en ny ägare till huset vill använda det i framtiden.

Observera att dessa priser gäller privatkunder, är du företagare tar vi gärna fram en offert.

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Louise Gustafsson på 0140-693 43 eller louise.gustafsson@tranasenergi.se.