Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vintersäkrat pris

Vintersäkrat pris är avtalet för dig som vill ha ett tryggt fast pris under de kalla månaderna, när du har en högre elanvändning och elen ofta är dyrare, och ett rörligt pris med möjligheter under den varmare delen av året.

När du tecknar avtalet binder du dig i ett år. Det fasta priset gäller under tiden 1 oktober till 31 mars och resterande månader köper du din el till rörligt pris. Det rörliga priset består av

  • vårt inköpspris under månaden
  • vårt påslag på 2,6 öre/kWh
  • elcertifikatsavgift på 3 öre/kWh
  • energiskatt och moms

När avtalet börjar löpa mot sitt slut får du i god tid ett pris för kommande år med Vintersäkrat pris. Trivs du med avtalsformen löper den vidare automatiskt och förlängs ytterligare ett år, du har även möjlighet att byta avtalsform och avtalslängd när avtalet upphör.

El för dig som bryr dig

Alla våra elavtal innehåller endast 100 % förnybar el. Till alla avtal kan du göra tillägget Hemmagjord el och betalar då för vår Bra Miljövals-märkta egenproducerade el från våra småskaliga vattenkraftverk i Olstorp, Forsnäs och Visskvarn samt våra biobränsleeldade kraftvärmeverk i Tranås. Extrakostnaden för detta är 1 öre per kWh.

Du räknar ut vad det kostar dig per år genom att slå 0,01 x din årsförbrukning. Har du en årsförbrukning på 2000 kWh blir det alltså bara 20 kr/år!

Läs mer om vår elproduktion

 

Dags att byta Elavtal?

Vem som helst kan köpa sin el av oss, 100 % förnybar och till ett bra pris. Du kan bo var som helst i Sverige och det spelar ingen roll om du har stor eller liten elanvändning. 

Teckna Elavtal