Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Rörligt pris

Elavtal med Rörligt pris hos Tranås Energi
Vårt elavtal Rörligt Pris följer utvecklingen på elmarknaden och varierar från månad till månad – det tjänar du ofta på i längden!

Rörligt pris passar t ex bra för dig som inte har så hög elförbrukning och kanske bor i lägenhet eller i ett hus som inte värms upp av el. Eftersom priset du betalar följer marknadens svängningar kan det bli riktigt billigt vissa månader och lite dyrare andra. Historiskt sett brukar det bli billigast i längden att välja Rörligt pris.

Se prishistorik

Elpriset du betalar består av

  • vårt inköpspris under månaden
  • vårt påslag på 2,6 öre/kWh
  • innevarande månads elcertifikatsavgift
  • energiskatt och moms

Årsavgiften är 220 kr inkl. moms för alla våra elavtal. Avtalet Rörligt pris löper tillsvidare med en månads uppsägningstid och du kan alltid byta till ett av våra elavtal med fast pris från närmaste månadsskifte om du skulle vilja.

Se våra aktuella elpriser

Gör en intresseanmälan

El för dig som bryr dig

Alla våra elavtal innehåller endast 100 % förnybar el. Till alla avtal kan du göra tillägget Hemmagjord el och betalar då för vår Bra Miljövals-märkta egenproducerade el från våra småskaliga vattenkraftverk i Olstorp, Forsnäs och Visskvarn samt våra biobränsleeldade kraftvärmeverk i Tranås. Extrakostnaden för detta är 1 öre per kWh.

Du räknar ut vad det kostar dig per år genom att slå 0,01 x din årsförbrukning. Har du en årsförbrukning på 2000 kWh blir det alltså bara 20 kr/år!

Läs mer om vår elproduktion

Dags att byta Elavtal?

Vem som helst kan köpa sin el av oss, 100 % förnybar och till ett bra pris. Du kan bo var som helst i Sverige och det spelar ingen roll om du har stor eller liten elanvändning. 

Teckna Elavtal