Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Jobba på Tranås Energi

Tranås Energi AB, med dotterbolaget Tranås Energi Elnät AB, distribuerar och säljer el, fjärrvärme, fibernät och energitjänster.

Hos oss bidrar våra anställda med kundnära perspektiv som ger boende och företag i Tranås kommun och hela Sverige en hög servicenivå och trygga leveranser till ett konkurrenskraftigt pris och med stort fokus på miljön. Tranås Energi AB ingår i koncernen Tranås Stadshus AB, som är helägt av Tranås Kommun.  På denna sida annonserar vi när vi har lediga tjänster.

Söker du praktik kan du göra en intresseanmälan via detta formulär.

Vi söker Chef Försäljning

Vi söker dig som vill arbeta med elförsäljning i ett modernt småländskt engagerat energiföretag.

Som Chef Försäljning har du ett direkt ansvar för elförsäljningen mot både företag och privatpersoner och du kommer även delta operativt i försäljningsarbetet. Viktiga delar i arbetet kommer vara att aktivt bearbeta företag lokalt i regionen men även nationellt, att utveckla försäljningen via samarbetspartners och till nischade målgrupper.

Du kommer även arbeta på en strategisk nivå och ansvara för att utveckla elförsäljningen för att på så sätt hitta nya försäljningskanaler och nya kunder.

Du ingår i Tranås Energis ledningsgrupp.

Som Chef Försäljning kommer du att både vara chef för ett bra team på 5 personer inom elförsäljning och kundtjänst, men även ansvara för försäljningen av fjärrvärme. Du kommer att ha ett nära samarbete med elhandelsansvarig, marknad samt ansvariga för försäljning av företagets övriga produkter (fibernät, energitjänster mm). Du har ett samordnande ansvar för all försäljning på företaget gällande processer, avtal, tidsplaner, samordning av försäljningsprojekt etc.

För att passa in i rollen har du en lång bakgrund inom försäljning, där ditt ledarskap kännetecknas av en bra förmåga att lyssna, kommunicera, samarbeta och fatta beslut. Du är även en engagerad och duktig säljare med förmåga att leverera goda resultat.

Branschkunskap är meriterande och vi ser gärna att du har en liknande arbetsledande roll idag. Du har akademisk utbildning och erfarenhet av kunskapsorienterad försäljning med kunden i fokus.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats på ett företag som tar ansvar både för sina anställda och för miljön.

I den här rekryteringen samarbetar vi med INTEND AB. Du söker tjänsten via www.intendab.com snarast då urval sker löpande,

Vid frågor kontakta Anders Roos, 070-532 08 18 eller Lina Ambjörnson, 0730-322 086, på INTEND AB.

Vi undanber oss samtal från annons- och CV-säljare!


Välkommen till Tranås – Du behövs! Tranås ligger i ett av Sveriges mest spännande och expansiva områden, nära till Linköping och Jönköping. Vi erbjuder en hög livskvalitet med ett starkt näringsliv och en sjönära natur i en klassisk handelsstad och har slagläge inför framtiden. I Tranås har kända varumärken som IVT, Stiga, EFG och Cheap Monday sett dagens ljus.