Kundservice

Telefon: 0140-692 00

E-post: info@tranasenergi.se

Öppettider

Måndag till torsdag:
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredagar:
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Anslut er till TRAMAN

Sedan Tranås Energi tog över fibernätet TRAMAN 2011 jobbar vi aktivt för att bygga ut det och kunna erbjuda så många som möjligt fiberanslutning.

Antalet fastigheter som är anslutna till fibernätet utökas hela tiden. Vi har en flerårig utbyggnadsplan som varje år revideras utifrån intresse och övriga markarbeten, vi försöker alltid att samförlägga fiber när exempelvis fjärrvärme eller vatten/avlopp ska dras.

Just nu har vi pågående projekt på Sjukhusområdet, Kimarp, Granelund, Diplomaten och Tingshusområdet. Vi undersöker även intresset för anslutning på landsbygden. På våra privatsidor kan du läsa mer om vad som händer på respektive område just nu.

Läs mer om våra utbyggnadsområden

Anmäl intresse för anslutning

Om du är intresserad av att ansluta din fastighet rekommenderar vi dig att göra en intresseanmälan, så tittar vi på möjligheterna för detta. Du är varmt välkommen att kontakta projekterande säljare Anders Beckman på 0140-693 42 eller via e-post till anders.beckman@tranasenergi.se, eller klicka på länken nedan för att komma till vårt kontaktformulär.

Klicka här för att göra en intresseanmälan

Aktivera passiv anslutning

Är fastigheten du har dina lokaler i redan ansluten till fibernätet TRAMAN? Då är det bara att kontakta någon av våra tjänsteleverantörer och beställa tjänster för att komma igång.

Läs mer om våra tjänsteleverantörer


Läs mer: Kostnader för anslutning