Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Våra elavtal för företag

Elavtal för företag - Tranås Energi ABVåra elavtal för företag passar alla verksamheter, oavsett bransch, storlek och var i landet ni finns. Kanske passar de lite extra bra för er som vill visa era kunder att ni bryr er om miljö och biologisk mångfald. 

För att ni ska kunna välja det elavtal som passar er verksamhet och elförbrukning bäst har vi flera olika typer att välja bland. All el vi säljer är 100 % förnybar och genom tillvalet Hemmagjord el får ni dessutom vår egenproducerade el, märkt Bra Miljöval, som produceras i våra småskaliga vattenkraftverk samt våra biobränsleeldade kraftvärmeverk.

En viktig faktor i valet av elavtal är ofta hur årsförbrukningen ser ut. Om ni har en elanvändning på över 90 000 KWh kan vi genom direktupphandling på elbörsen ta fram ett elavtal som anpassas efter era förutsättningar.

Kontakta oss så hjälper vi er hitta det bästa avtalet för er verksamhet!

Lovisa Bohman, företagssäljare
072-516 83 08, lovisa.bohman@tranasenergi.se

Lotta Berglund, företagssäljare
0140-683 09, liselotte.berglund@tranasenergi.se

Joakim Bergström, chef försäljning
0140-687 70,  joakim.bergstrom@tranasenergi.se

Fast pris

Med vårt elavtal Fast pris för företag betalar ni samma elpris under hela avtalstiden, oavsett hur priserna på elbörsen svänger. Elpriset ni får avgörs av hur lång tid ni väljer att binda avtalet och vad priset på elbörsen är vid bindningstillfället. Ni kan välja att binda priset i 1 eller 3 år.

Läs mer om Fast pris

Rörligt pris

Avtalet Rörligt pris för företag följer utvecklingen på elmarknaden och varierar från månad till månad. Avtalet ger möjligheter till ett riktigt bra pris samtidigt som risken finns att det vissa perioder kan bli ett högt elpris. Ni tjänar oftast på Rörligt pris i längden.

Läs mer om Rörligt pris

50/50 – hälften rörligt hälften fast!

Med vårt elavtal 50/50 får ni halva er elanvändning till Fast pris och halva till Rörligt pris. Detta passar er som vill kombinera fördelarna i båda avtalstyperna. Ni kan binda ditt 50/50-avtal i 1 eller 3 år.

Läs mer om 50/50

Vintersäkrat pris

Vintersäkrat pris är avtalet för er som vill ha ett tryggt fast pris under de kalla månaderna, när ni har en högre elanvändning och elen ofta är dyrare, och möjligheterna med ett rörligt pris under den varmare delen av året då produktionen ofta är lägre och ni har semestrar som bidrar till en lägre energianvändning. Ni binder ditt avtal i 1 år.

Läs mer om Vintersäkrat pris

Säkrad sommarel

Med avtalet Säkrad sommarel köper vi in din el i god tid innan leverans. Elen köps in under juli-augusti och priset blir ett snitt av varje dags pris på elbörsen NordPool. På så sätt minskar risken att teckna avtal när priset är som högst.

Läs mer om Säkrad sommarel

Anvisningspris

Om ni är elhandelskunder hos Tranås Energi men inte har tecknat något avtal får ni automatiskt vårt Anvisningspris. Prismässigt tjänar ni alltid på att teckna ett avtal och kan göra det redan idag med start från nästa månadsskifte.

Läs mer om Anvisningspris