Kundservice

Telefon: 0140-681 25

E-post (alla ärenden): info@tranasenergi.se

Besök kundservice på kontoret på Norra Storgatan 64 i Tranås.

Måndag till torsdag:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00

Fredagar:

08.00 – 12.00 och 13.00 – 15.00

Elavtal

Alla företag kan teckna elavtal hos oss. Er verksamhet kan finnas var som helst i Sverige och det spelar ingen roll om ni har stor eller liten elanvändning.

Välkommen att kontakta oss på 0140-68 309 för en offert!

VÅRA ELAVTAL FÖR FÖRETAG

För att ni ska få ett elavtal som passar just er verksamhet har vi flera olika avtalstyper att välja mellan. Ni får alltid 100 % förnybar el och har möjlighet att göra tillvalet Hemmagjorda el, vår egenproducerade el som är märkt med Bra Miljöval.

Läs mer om våra elavtal

Profilsäkrat pris

Till företag med högre årsförbrukning kan vi erbjuda avtalet Profilsäkrat pris. Detta anpassas helt efter hur er elanvändning ser ut och eftersom vi inte tar några kostnader för volymrisk kan vi erbjuda er ett riktigt bra elpris!

Läs mer om Profilsäkrat pris

Fast pris

Vårt elavtal Fast pris för företag kan jämföras med ett bundet lån på banken. Ni betalar samma elpris under hela avtalstiden, oavsett svängningar på elbörsen.

Läs mer om Fast pris

Rörligt pris

Vårt elavtal Rörligt pris för företag följer utvecklingen på den nordiska elmarknaden och elpriset varierar därför från månad till månad.

Läs mer om Rörligt pris

Var kommer elen ifrån?

All el vi säljer är förnybar och kommer antingen från ursprungsmärkt vattenkraft som köps in på den nordiska elbörsen eller, om du väljer Hemmagjord el, från vår egen produktion av miljöanpassad vattenkraft och biobränsleeldad kraftvärme.

Läs mer om vår elproduktion

Lovisa Bohman

Elsäljare företag
0140-68 309
lovisa.bohman@tranasenergi.se

Lotta Berglund

Elsäljare företag
0140-68 309
liselotte.berglund@tranasenergi.se